Een ongeluk is snel ... verzekerd!

In de jeugdbeweging, tijdens je wekelijkse sportuurtje of bij het snoeien van de haag … een ongeluk schuilt meestal in een klein hoekje. Daarom is een ongevallenverzekering je ideale vrijetijdsbuddy. Deze verzekering komt immers tussen bij allerlei lichamelijke letsels.

 

De hobby’s van de kinderen draaien weer op volle toeren, de mooie najaarsdagen geven zin in een fietstochtje en ook dat ...

Tevreden over uw medewerkers? Draag goed zorg voor hen met extralegale voordelen!

Goede medewerkers is een luxe voor jouw bedrijf. Goed zorg dragen voor je medewerkers, dat wil iedere werkgever. Hen extralegale voordelen bieden klinkt dan ook als muziek in de oren.

Een aantal voorbeelden:

  • Extra toeslagen zoals een traditionele loonbonus of een winstpremie
  • Voordelen in natura: bedrijfswagen, een laptop en een gsm, tussenkomst in de elektriciteitsrekening…
  • Bijkomende verzekeringen zoals de groepsverzekering ...

3 manieren om van een fiscaal voordeel te genieten

Traditioneel brengt de mei- & junimaand een belastingaangifte met zich mee. Hoewel het invullen waarschijnlijk niet je favoriete bezigheid is, loont het toch de moeite om het aandachtig te doen. Er zijn immers een aantal fiscale voordelen die een positieve invloed hebben op de eindafrekening. Hier lees je welke! 

 

Er zijn tal van mogelijkheden om van een fiscaal voordeel te ...

Jachtexamen afgelegd? Vergeet je jachtverzekering niet!

Steeds meer jongen leggen hun jachtexamen succesvol af.

Ze kunnen dus hun jachtvergunning aanvragen maar hebben hiervoor ook een verplichte verzekering nodig.

Als jager zit het gevaar altijd in een klein hoekje. Zo kunt u tijdens de jacht zomaar iemand verwonden door een ricochetschot, of kan uw hond materiële schade of letselschade aanrichten aan derden. Als dat gebeurt kunt u ...

Welke verzekering is aangewezen voor huisdieren?

Als dierenvriend vind je de gezondheid van je huisdier natuurlijk heel belangrijk. Maar wat als het (ernstig) ziek wordt en de kosten (hoog) oplopen? Of wat als je huisdier een ongeval veroorzaakt? In deze blog lees je welke verzekering aangewezen is bij elke beestige situatie.

 

Je huisdier … vanaf het eerste moment dat het als pupje of kitten bij je thuis ...

Zorg voor je naasten, ook na je overlijden

Financiële gemoedsrust creëer je op allerlei manieren. Van hospitalisatieverzekering tot omnium voor je wagen en schuldsaldoverzekering. Niettegenstaande die laatste de hypotheek aflost bij een overlijden van één van de partners, blijven andere maandelijkse kosten gewoon verderlopen. Met mogelijks grote financiële gevolgen. We praten je bij over de voordelen van een overlijdensverzekering.

 

Belgen anticiperen graag op tal van situaties. Zo ...

Veilig de weg op? Denk aan je autoverzekering!

In januari was het de 100ste editie van het Autosalon, voor velen dé plek om weg te dromen bij blitse bolides en er de nieuwste autotechnologieën van dichtbij te ontdekken. Wie al overtuigd is en een wagen kocht, gaat best goed verzekerd de weg op. We zetten daartoe even de mogelijkheden op een rijtje.

 

Van ronkende bolides over ...

Een zorgeloze oude dag, ook voor zelfstandigen!

Het statuut van een zelfstandige is vaak moeilijk te rijmen met pensioenopbouw. De kloof met het pensioen van werknemers of ambtenaren mag dan wel jaar na jaar kleiner worden, maar die blijft nog steeds groot. Met onze tips bouw je niet alleen een aanvullend kapitaal op, maar geniet je bovendien van fiscaal voordeel.

 

Het wettelijk pensioen voor zelfstandigen laat ...

Diefstalverzekering: verzeker je woning optimaal tegen diefstal

De dagen zijn weer korter en donkerder. Ook het doven van de straatverlichting omwille van energiebesparing is in vele gemeentes al een feit. Het zijn helaas gunstige factoren voor inbrekers. Wil je jouw woning en kostbaarheden goed beschermen? Dan is een verzekering tegen diefstal en inbraakschade aangewezen. Enkele aandachtspunten …

 

Inbraken zijn helaas dagelijkse kost. Elke dag krijgen meer ...