Kom jij ons team versterken?

17 september 2021

Gezocht: beheerder verzekeringen (m/v/x)

Beschik je over een basiskennis verzekeringen, ben je een ervaren rot of bereid om er alles over te leren? Ben je klantvriendelijk, leg je graag de juiste puzzelstukken en kan je zelfstandig werken? Als dit voor jou als muziek in de oren klinkt, dan is Verzekeringskantoor Johan Desmet NV op zoek naar jou!

Als beheerder verzekeringen ben je flexibel. Een inkomende vraag over de middag? Dan neem je graag de telefoon op om een snel en correct antwoord te bieden. “Ik zou graag iemand naast me hebben, waar ik zelf iets van kan bijleren”, vertelt Veerle, jouw toekomstige collega. Ook Ann weet welke collega ze graag ziet komen: “Voor mij is het belangrijk dat mijn nieuwe collega sociaal is en houdt van klantencontact. Iemand die leergierig is en beschikt over een basiskennis in verzekeringen, zou hier op zijn plaats zitten.”

 

Zo ziet jouw functie eruit:

  • Je spreekt met nieuwe en bestaande klanten die een verzekering wensen en behandelt het dossier van A tot Z.
  • Je werkt offertes uit na onderhandeling met de verzekeringsmaatschappijen en bespreekt die met de klant.
  • Je volgt dossiers van bestaande klanten op en staat ze bij waar nodig.

 

Dit mag je van ons verwachten:

  • Vast contract
  • Permanente opleidingen
  • Glijdende uren
  • Marktconform loon
  • Aangevuld met groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijd- en ecocheques

 

En o ja, wij vinden een goede teamspirit enorm belangrijk! Je houdt dan ook van een gezellige babbel met collega’s. We trakteren trouwens elke maand onze werknemers op een etentje, als dat niet mooi meegenomen is?

 

Zin om deel uit te maken van ons enthousiast verzekeringsteam?

Binnen de verzekeringswereld bestrijkt Johan Desmet NV het volledige productgamma inzake verzekeringen, voor zowel particulieren als professionele klanten. Wij vergelijken alle voorstellen van diverse maatschappijen en bieden steeds de voordeligste oplossing zodat al onze klanten optimaal verzekerd zijn.

Zin om deel uit te maken van ons enthousiast verzekeringsteam? Laat dan snel iets van je horen via info@johandesmet.be en wie weet, tot binnenkort?

 

Deze verzekeringsmakelaar is gebonden aan de AssurMiFID gedragsregels

FSMA: verzekeringsmakelaar 011260 A
RPR 0425.730.228
webdesign by: Urga Creatieve Communicatie
© 2016