Elektrische laadpaal bij Verzekeringskantoor Johan Desmet NV

02 december 2016
None

Op 22 augustus zijn Minister Bart Tommelein en Minister Sven Gatz langsgeweest voor de huldiging van de eerste elektrische laadpaal van Energy@Home van David Veranneman! Zijn concept is uniek in die zin dat er € 50 per laadpaal naar KiKov Leuven gaat. Deze laadpalen worden enkel geplaatst bij bedrijven of privépersonen die zonnepanelen gebruiken. Het idee van David is om de laadpalen voor iedereen toegankelijk te maken zodat ook iedereen hiervan kan genieten. Medewerkers kunnen hun voertuig opladen terwijl ze aan het werken zijn, klanten en leveranciers kunnen tijdens hun bezoek hun auto opladen. Uiteraard zijn anderen ook welkom en kunnen zij opladen dankzij een soort van betaalsysteem via een kaart.

Samen met partners zoals Vijverman, Ghistelinck, CRIG Cancer Research Instute Ghent, Blue Corner, Myatt Ecologische verwarming, Christiaens Prefabbeton, Renson en Verzekeringskantoor Johan Desmet wil hij zijn droom waarmaken en de boodschap verspreiden dat wij de aarde mogen lenen van onze kinderen.

Zou u graag meer foto’s zien? Neem gerust een kijkje op de Facebookpagina van Verzekeringskantoor Johan Desmet NV.

Wenst u op de hoogte blijven van nieuwtjes en informatie over ons kantoor? Vergeet ons dan zeker niet te liken op Facebook en/of LinkedIn!

Deze verzekeringsmakelaar is gebonden aan de AssurMiFID gedragsregels

FSMA: verzekeringsmakelaar 011260 A
RPR 0425.730.228
webdesign by: Urga Creatieve Communicatie
© 2023